+40 (0) 728.174.080

Termeni si conditii

Conecter Ro-De

Termeni & Condiții Utilizare conecter-rode.ro

1. General
Site-ul www.conecter-rode.ro este proprietatea SC CONECTER RO DE SRL. Pe parcursul acestei pagini veți putea găsi termenii și condițiile în care veți putea utiliza site-ul www.conecter-rode.ro, denumit generic CONECTER-RODE. Accesul si utilizarea site-ului www.conecter-rode.ro se va face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos.Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

2. Utilizarea continutului
Puteti copia si printa continutul CONECTER-RODE doar pentru folosinta dvs. sau a companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris in CONECTER-RODE. Orice utilizare a continutului CONECTER-RODE in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa.Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: info@conecter-rode.ro

3. Inregistrare date personale si CV
Pentru a putea folosi corespunzator serviciile oferite de CONECTER-RODE, va obligati sa:
» furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare date.
» mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.. Va angajati sa faceti aceasta notificare in cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.
»Daca veti furniza informatii neadevarate, inexacte sau incomplete, CONECTER-RODE isi rezerva dreptul sa va suspende si sa va refuze toate cererile curente sau viitoare cu privire la obiectul acestui website.

4. Utilizator CONECTER-RODE
Acesta este un site care ofera posibilitatea inregistrarii CV-ului dvs. in baza noastra de date.Informatiile din CV-uri pot fi instrainate doar in urmatoarele situatii:
»De catre candidat in momentul aplicarii la un job postat pe site.
»
» Atunci cand o companie partenera cu acelasi obiect de activitate solicita astfel de informatii.

5. Protectia contului de utilizator
Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul CONECTER-RODE este protejat de o parola.Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. CONECTER-RODE nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau prin telefon.Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa inchideti contul dvs. (log Off ) din contul dvs. la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora.Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale.Sunteti direct raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra.Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra.Sunteti de acord sa sesizati CONECTER-RODE in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra la adresa de e-mail info@conecter-rode.ro.CONECTER-RODE nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

6. Legea aplicabila si jurisdictie
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.© CONECTER RODE SRL